מסעדנות

ענף המסעדנות הוכרז לא מכבר כאחד הענפים בעלי מסוכנות גבוהה במשק הישראלי לאור הקושי בניהול המסעדות בישראל. הבעיות הפיננסיות נובעות מעלויות גבוהות מאד של השכירות, המזון, העובדים ונטל המיסוי הרובץ על המסעדנים.

כדי לפתוח מסעדה ולנהל אותה באופן מחושב מומלץ לקבל ייעוץ מקצועי ייעודי מרואי החשבון שלנו שמלווים עסקים רבים בתחום זה ומודעים לאופן ההתנהלות הנכון מול הגורמים השונים כדי ליצור מסעדה שמצליחה גם בפאן הקולינרי וגם בפאן העסקי.

עבודה על פי תכנית עסקית, תקציב מובנה ותזרים מזומנים תסלול את הדרך להצלחה של כל עסק הפועל בתחום המזון כמו מסעדות, בתי קפה, חברות הסעדה ועוד.

אנו נלווה אתכם לאורך כל הדרך בעזרת הידע הרב שצברנו בשנים האחרונות בתחום ייעודי זה, נתווה לכם את המסלולים הנכונים החל בפתיחת העסק ודרך הניהול השוטף על כל רבדיו, עבודה עם לקוחות, ספקים, התנהלות מול העובדים ועם רשויות המס.

צעידה משותפת על פי הכללים וההנחיות שיהיו נר לרגליכם תוביל אתכם להצעיד קדימה בבטחה עסק יוצא דופן, הפועל על פי תפיסת עולם חדשה ומוצלחת.

סגירת תפריט
דילוג לתוכן